DAC Prinsenhof - 011 87 30 70
Consultaties en operaties enkel na afspraak
Geen vrije raadplegingen
SPOED ? Bel ons op 011 87 30 70! 

 

Ons Team

Dr. van Sluys Sophie (UGent 1988) , heeft zich toegelegd op algemene geneeskunde en weke delen chirurgie.
Na haar afstuderen is ze aan de slag gegaan in de toen enige dierenkliniek in Limburg, daar kon ze de kennis die ze had opgedaan tijdens haar studies meteen in de praktijk toepassen. Na een zestal jaar in deze kliniek gewerkt te hebben nam Sophie de grote stap naar haar eigen praktijk. Deze bouwde ze uit tot een dierenartsencentrum waar ondertussen 3 dierenartsen en 2 assistenten werken.
Dr. van Sluys richt zich vooral op de algemene diergeneeskunde, dat wil zeggen dat ze zowel instaat voor consultaties als operaties, maar ook voor botchirurgie kan je bij haar terecht. In haar vrije tijd vind je haar terug op bijscholingen in binnen- en buitenland.

Dr. Dembinski Michel (AR Wroclaw -Polen 1985, Assistent Verloskunde AR Wroclaw 1986-1988, ULiège 1992)
Hij gepassioneerd door echografie en tandheelkunde.

Dr. Michel Dembinski is afgestudeerd als dierenarts in 1985 op de Wroclaw University of Environmental and Life Sciences in Polen. Meteen na zijn afstuderen is hij aan de slag gegaan op de universiteit.
In 1992 haalde hij zijn diploma van dokter in de diergeneeskunde in België.
Vervolgens heeft hij 16 jaar gewerkt als dierenarts in een grote moderne Franse dierenkliniek in de regio van Parijs.
In zijn postgraduate jaren heeft hij zich verdiept in radiologie en echografie. In deze domeinen heeft hij diverse opleidingen en bijscholingen gevolgd, voornamelijk in Frankrijk en Amerika. Sinds enkele jaren perfectioneert Dr. Michel Dembinski zich in de tandheelkunde, hiervoor volgt hij hoogstaande opleidingen bij de Accesia Academy en het Oquendo Center. Hij vervolledigde de tweejarige modulaire cursus stomatologie en odontologie op de Diergeneeskundige universiteit Oniris in Nantes, Frankrijk. Zijn grootste ambitie is het opvolgen van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde en maxillo faciale chirurgie. 

Dr. Michel Dembinski is lid van de European Veterinary Dental Society en Université Vétérinaire de Cardiologie, zo blijft hij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen met betrekking tot deze domeinen.

Dierenarts Liesbeth Vrancken (afgestudeerd in 2011, UGent)

Dierenarts Liesbeth Vrancken is in 2011 afgestudeerd op de universiteit Diergeneeskunde in Gent. Na haar succesvolle stage ging ze aan de slag in dezelfde kliniek in Sint-Truiden. Haar interesse gaat uit naar algemene diergeneeskunde. In juni 2017 is ze bij ons aan de slag gegaan. Ze neemt samen met Dr. Sophie van Sluys de consultaties en operaties voor haar rekening.
Ze heeft een bijzondere interesse voor oftalmologie, dierenarts Liesbeth volgt dan ook regelmatig bijscholingen waarbij ze verder ingaan op oogproblemen.

Dierenartsassistente Lore Bogaerts (afgestudeerd in 2019, Vives Roeselare Hogeschool)
Sinds september 2019 versterkt Lore ons team. Ze helpt je graag verder aan de balie/telefoon en assisteert de dierenartsen tijdens hun consultaties en operaties. Daarnaast helpt ze je graag met al je vragen rond voeding en de verzorging van je huisdier.

Lore is lid van de beroepsvereniging van dierenartsassistenten België - BaDiZo.

Dierenartsassistente Ruth Geuens (afgestudeerd in 2016, Hogeschool Gent)
In maart 2021 is Ruth deeltijds bij ons begonnen om ons team te versterken in Greet haar afwezigheid. In augustus is ze een blijvende voltijdse aanvulling van ons team geworden toen haar vorige werkgever met pensioen ging. Ruth assisteert de dierenartsen tijdens de operaties en helpt de moeilijkere patienten vasthouden voor hun prik. Ze heeft een grote interesse in hondengedrag en volgt dan ook regelmatig bijscholing om zich hier verder in te verbeteren. Daarnaast staat ze je graag te woord aan de telefoon of aan de balie voor al je vragen en voor het maken van afspraken.

Ruth is lid van de beroepsvereniging van dierenartsassistenten België - BaDiZo.

Dierenartsassistente Emilie Marcq (afgestudeerd in 2022, Hogeschool Gent)

Emilie is vanaf februari 2022 in onze praktijk begonnen om assistente Ruth deeltijds te vervangen. Ze staat je graag bij aan de telefoon en balie of bij vragen over jouw huisdier. Daarnaast helpt ze ook bij operaties en waar nodig. Ze heeft haar liefde voor dieren van kinds af aan meegekregen. In haar vrije tijd houdt ze zich graag bezig met haar konijn en paard. 

Emilie is lid van de beroepsvereniging van dierenartsassistenten België - BaDiZo.

 

Team

Dierenarts Sophie van Sluys
Dierenarts Liesbeth Vranken
Dierenarts Michel Dembinski
Dierenartsassistente Ruth Geuens
Dierenartsassistente Lore Bogaerts